Leer ons kennen!

Ontdek onze geschiedenis

Op 1 Maart 2005 was het een feit, De Bloemengaarde werd opgericht. De eerste jaren bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Later werden ook steeds meer projecten uitgevoerd voor de boswachterij, bedrijven en instellingen.

Nu 18 jaar later is er veel veranderd en heeft De Bloemengaarde als familiebedrijf een gestage groei doorgemaakt. Op dit moment zijn er 5 enthousiaste vaste medewerkers werkzaam. Naast de tuinen en het 'groen' heeft De Bloemengaarde zich ook toegelegd op het uitvoeren van werkzaamheden zoals, boomverzorging en landschapsverzorging.

Nu meer dan 18 jaar later

Op 1 Maart 2005 was het een feit, De Bloemengaarde werd opgericht door Gerbert Boer. De eerste jaren bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen. Later werden ook steeds meer projecten uitgevoerd voor bedrijven en instellingen, collega boomverzorgers en collega hoveniersbedrijven.

Nu meer dan 18 jaar later is er veel veranderd en heeft De Bloemengaarde als familiebedrijf een gestage groei doorgemaakt. Op dit zijn er 5 enthousiaste vaste medewerkers werkzaam. Naast de tuinen en het 'groen' heeft De Bloemengaarde zich ook toegelegd op het uitvoeren van werkzaamheden zoals boomverzorging en landschapsinrichting.

De Bloemengaarde staat voor u klaar

De Bloemengaarde is een professioneel hoveniersbedrijf met uiteenlopende opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, collega hoveniers en collega boomverzorgers. De diensten bestaan uit de aanleg en onderhoud van tuinen, terreininrichtingen, boomverzorging. Of het nu een klein of groot project is De Bloemengaarde gaat graag de uitdaging aan.

Als familiebedrijf hebben we oog voor detail en grondig vakmanschap. We zijn breed en vakkundig geschoold en ieder met eigen specialisme. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te bekijken wat De Bloemengaarde allemaal voor u kan betekenen. We informeren u graag over de veelzijdigheid aan werkzaamheden die De Bloemengaarde u kan bieden.