Tuinaanleg

Een tuin waarin u geniet!

De aanleg van uw nieuwe tuin is in handen van vakmensen die zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken voelen voor het eindresultaat. Zij zullen zich volledig inzetten om de realisatie van uw tuin 100% aan uw verwachting te laten voldoen. We beschikken zelf over de juiste machines en materialen om tot het beste resultaat te komen. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd van producten op het gebied van sierbestratingen, versiering, sfeerverlichting, en beplantingen. Daarmee krijgt u het beste product.

Een tuin naar uw wensen en sfeer waar u van zult genieten en die gezien mag worden!

Bij de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren kunt u o.a. denken aan:

Het leggen van bestratingen · Aanbrengen beplanting, bomen, heester, hagen, vaste planten · Het plaatsen van tuinafscheidingen · Houten vlonders · Plaatsen van tuinhuizen, prieëlen, kapschuren · Waterpartijen · Beschoeingen · Grondverzet, graafwerkzaamheden · Sfeerverlichting · Sierhekwerken · Gazons

De Bloemengaarde staat voor u klaar

Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

arrow_back arrow_forward