Tuinontwerp

Een tuin, op maat gemaakt voor u

Als eerste beginnen we met het kijken en luisteren naar wie u bent. De uitdaging is daarna uw ideeën of wensen te vertalen naar een tuinontwerp dat helemaal bij u past en zal aansluiten bij uw woning of bedrijf en een natuurlijk geheel vormt met de omgeving. U bent het die uiteindelijk thuis wilt komen in een tuin waar u ten volle kunt genieten van de sfeer die helemaal bij u past en daar tot rust kunt komen van het leven van alle dag.

Bij het ontwerp ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte die voldoet aan alle eisen als het gaat om volledigheid en duidelijkheid, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Bent u opzoek naar goede ideeën? Heeft u zelf al in gedachten hoe uw tuin er uit moet komen zien? Wij komen graag bij langs om onze kennis met u te delen en onze uiterste best te doen uw wensen te vertalen naar een ontwerp waarin u zichzelf herkent en u mogelijk zelfs aangenaam verrast zult zijn.

De Bloemengaarde staat voor u klaar

Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

arrow_back arrow_forward